deHet zijn moeilijke tijden voor veel mensen: niet iedereen profiteert van een beter wordende economie. Duizenden gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig kan de voedselbank een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket.

Koffie lijkt een luxeproduct, maar je kunt je voorstellen dat deze mensen een moment van ontspanning kunnen gebruiken. Koffie komt echter sporadisch voor in onze pakketten. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd.

De voedselbank De Utjouwer schiet daarom te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten.  De door jou ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie. Deze pakken worden gedoneerd aan de voedselbank. Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties met 15% te verhogen!

Geef je D.E.-waardepunten zijn waarde en stel deze ter beschikking aan de voedselbank!  Je waardepunten, bij voorkeur geteld, kun je gedurende de hele maand februari kwijt in de DE-actiebox bij alle kerken of bij enkele winkeliers  in de oude gemeente Skarsterlân.

Namens Jan Postma en Dini Wijnia, commissieleden Solidair Skasterlân